Kamile eta adiskide berria / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2008)
Kamilek lagun berria egingo du, lagun berezia. Leo du izena eta elbarritua da, baina gurpildun aulki batean egon arren, tximista baino azkarragoa dela deskubrituko du Kamilek.