Kamile eta adiskide berria - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2008)
Kamilek lagun berria egingo du, lagun berezia. Leo du izena eta elbarritua da, baina gurpildun aulki batean egon arren, tximista baino azkarragoa dela deskubrituko du Kamilek.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ezintasun fisikoa duten pertsonak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura