Tximu bat klinikan - Zubeldia, Iñaki; Zubimendi, Alai ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2008)
Zirku Mundiala erre egin da eta Kiki, bertako txinpantzea, ihesi joan da kaleetan zehar, klinika bateko ateak ikusten dituenarte. Barrura sartu eta han hasten da Kikiren esperientzia berria. Eneko, operatuta dagoen mutiko baten gelan ezkutatzen da. Baina, klinika ez da tximu batentzako tokirik egokiena...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Gaixotasunak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak