Pako belea basoan - Zubeldia, Iñaki; Lucas, Belen ([Euba] : Ibaizabal, 2006)
Pako beste beleengana joaten da eta han beleen bizimoduan integratu beharko du. Hasieran heroi handi bat bezala hartzen dute gizakien artean bizi eta hauen hizkuntza ikasi duelako. Baina gero eguneroko zailtasunak, nekeak eta pozak biziko ditu. Pozik handiena Mila ezagutzea eta honekin batera bere belekumeak jaiotzen ikustea izango da.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura