Ura gizadiaren ondarea - Bustillo, Fernando; Martinez Lizarduikoa, Ekain (Donostia : Gaiak, 2009)
"Ura, gizadiaren ondarea". Ura ezinbesteko elementua da gizadiaren garapena ulertzeko, kultura ororen mundu sinbolikoa igartzeko, gaur egun gertatzen ari diren eta etorkizunean gertatuko diren gatazkak ulertzeko. Horren guztiaren berri ematea da liburu honen helbururik nagusia, urarekin lotura duten kontuen berririk ez badugu, ez baikara gauza izango gure bizitzaren eta gure gizartearen jabe izateko.
2009/02/17
2009/02/17
Keywords: Lur eta Ingurumen Zientziak; Ura; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak