Afrikari zor dioguna - Barrenetxea, Imanol; Martinez Lizarduikoa, Ekain (Donostia : Gaiak, 2009)
"Afrikari zor dioguna" liburu honen izenburuak berak azaltzen du lanaren ardatz nagusia: Afrikari buruz ditugun estereotipoak baztertu behar ditugu eta Afrikak gizadiaren historian, Mnedebaldeko garapenean, bioaniztasunean, kultura-aberastasunean eta hainbat gizarte-baliotan egin eta egingo dizkigun ekarpenak kontuan hartu. Afrikak izugarrizko baliabideak baditu, nola azal daitezke egun jasaten dituen pobrezia, izurriteak, goseteak eta gerrak?
2009/07/20
2009/07/20
Keywords: Behartasuna -- Afrika; Afrika -- -Zibilizazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak