Ihitza : Ingurumen hezkuntzarako aldizkaria. Eskolako Agenda 21 zabaltzen / Zuzendaria, Elisa Sainz de Murieta Zugadi; Argitalpen Kontseilua: Ingurugela-CEIDA, Eusko Jaurlaritzaren Ingurumen Hezkuntzako Zerbitzua = Servicio de Educación Ambiental del Gobierno Vasco. - Sainz de Murieta Zugadi, Elisa (: Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 2000)
Ingurumen Hezkuntzako Irakasleentzat. Ikasleentzat.