Ihitza : Ingurumen hezkuntzarako aldizkaria. Eskolako Agenda 21 zabaltzen - Sainz de Murieta Zugadi, Elisa; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Ingurugiroarekiko Irakasbideen Hezkuntza eta Ikerketarako Ikastegia; Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Ingurumen eta Lurralde Antolamendu Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 2000)
Ingurumen Hezkuntzako Irakasleentzat. Ikasleentzat.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Baliabide digitalak; Ingurumen-hezkuntza -- Didaktika