Gazteak eta sexualitatea / [testugilea, Gaiak Argitaldaria] (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1992)
"Gazteak eta sexualitatea" liburu honetan gizonaren eta emakumaren sexualitate orokorra ikuspegi moderno eta zientifiko batetik aztertzen da. Horren barne zona erogenoek, sexu organoen funtzionamenduak, masturbazioak, lehen sexu-harremanak eta kontrazepzio-metodoek leku berezia betetzen dute.