Gazteak eta sexualitatea - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1992)
"Gazteak eta sexualitatea" liburu honetan gizonaren eta emakumaren sexualitate orokorra ikuspegi moderno eta zientifiko batetik aztertzen da. Horren barne zona erogenoek, sexu organoen funtzionamenduak, masturbazioak, lehen sexu-harremanak eta kontrazepzio-metodoek leku berezia betetzen dute.
1992/05/28
Bibliografia: 76. or.
Glosarioa: 74.-75. or.
1992/05/28
Keywords: Sexu-heziketa; Sexualitatea; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak