Eskuen sustraiak - Guillan, Oier (Zarautz : Susa, 2009)
Poema luze banarekin abiatzen eta amaitzen da Eskuen sustraiak, Oier Guillanen poema liburua: "Paperezko baratzea" eta "Golde lurra"; enborrean sei atal zabal, ereite ziklo baten elementuak gogorarazten dituztenak: ildoak, hazia, gorotza, eskuak, denbora, lore inperfektuak. Ereiteaz gain, ordea, sustrai horietatik indar espresibo handiko poemak loratzen dira.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak