Ilargi malutak - Santisteban, Karlos; Ibaibarriaga, Aitziber ([Euba] : Ibaizabal, 2009)
Maddiri izugarri gustatzen zitzaion elurra. Egun batean elurra egin zuen. Nondik eta ilargitik zetorren!. Hasieran ilargi malutak malo-malo. Gero elur zuria mara-mara.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Elurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak