Azala
Liburu elektronikoa Eskuragarri

HACCP sistema haragi-industrian ezartzea [Interneteko baliabidea] / Guillermo Herrera (Osasun Saila) ; itzultzailea, Uxoa Larramendi ; zuzenketak, Elhuyar Hizkuntz zerbitzuak

Zerrenda:
Egile nagusia: Herrera, Guillermo
Egile korporatiboa(k): Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Osasun Saila ; Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
Egilea(k): Larramendi, Usoa
Argitaratua: [S.l.] : Lanbide ekimena, 2004
Bilduma: Lanbide ekimena (Hezkuntza Saila)
Hezkuntza-etapa: Lanbide Heziketa (LH)
Lanbide-arloa: Ostalaritza eta Turismoa (Lanbide Arloa)
Elikagaien Industriak (Lanbide Arloa)
Osasungintza (Lanbide Arloa)
Heziketa-zikloa: Sukaldaritza eta gastronomia (Heziketa Zikloa). Erdi maila
Dietetika (Heziketa zikloa). Goi maila
Okintza, gozogintza eta konfiteria (Heziketa zikloa). Erdi maila
Mahastizaintza eta ardogintza (Heziketa zikloa). Goi maila
Sukalde zuzendaritza (Heziketa zikloa). Goi maila
Elikagaien industriako prozesuak eta kalitatea (Heziketa Zikloa). Goi maila
Jatetxe arloko zerbitzuak (Heziketa Zikloa). Erdi maila
Lanbide-modulua: Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea (Modulua)
Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa (Modulua)
Okintzako, pastelgintzako eta gozogintzako lehengaiak eta prozesuak (Modulua)
Elikagaien industriako merkaturatzea eta logistika (Modulua)
Elikagaien industriako kalitatearen eta ingurumenaren kudeaketa (Modulua)
Gaia:
Generoa / Forma: Curriculumeko baliabideak
Baliabide digitalak
Loturak: Joan material honetara
Material-mota Kokapen-kodea Egoera Barra-kodea
Lanbide Heziketa INTERNETEKO BALIABIDEA 1004658