Labean erretako sagarrak txokolate eta pralinearekin [Interneteko baliabidea - Webgunea - Erronka] / Amaia Castorenea
Horra Euskal Herriko baserrietako mahaiburuko klasiko bat. Sagarra negu osorako goiko sabaian gordetzen zen garaietan ohikoa zen sagar hondatuenak labean erretzea galdu ez daitezen. Garaian ezer ez zelako galtzen!! Ohitura on hauek bereskuratu ditzagun! Errezeta honetan labean erretako sagarrei litxarreria pixkat gehitu diet txokolatea eta pralinea erabiliz. Baina, denaden, postre osasuntsua gelditzen da : azukre gutxi du, gantz onak ditu eta neurri apalean (hurrena eta kakaoarena), zuntzez, magnesioz aberatsa da eta asetzen du. Horrez gain, usteltzen ari diren fruituen erabiltzeko manera ona da eta fruituak jateko nekeziak dituzten jendeei aterabide bat proposatzen du.
Zerrenda:
Egile nagusia: | |
---|---|
Argitaratua: |
Lasarte-Oria
: Iametza interaktiboa S.L.
, 2019
|
Bilduma: |
Egingarriak (Iametza)
|
Gaia: | |
Generoa / Forma: |
Baliabide digitalak
Curriculumeko baliabideak EIMAk onetsitako materialak Eduki digital didaktikoak Erronketan oinarritutako ikaskuntza |
Loturak: |
Joan material honetara |
Adina / Maila: |
LMH, DBH |

Material-mota | Kokapen-kodea | Egoera | Barra-kodea |
Lehen Hezkuntza | INTERNETEKO BALIABIDEA | EK20100556 |